DJ Bröllop Event Karaoke i Uppsala

Hyr DJ Karaoke Ljud Ljus och Bild till Bröllop Event Fest.

Tjänster

DISCJOCKEY

Våra discjockeys speglar flexibilitet och mångsidighet som alltid försöker leverera med kunden i focus. Vi kan hjälpa dig vid bröllop, födelsedag, butiken, galleria, baren, hotellet, event, sportevenemang, marknad eller var du vill. Alla våra discjockeys har bred musik från olika genres, många års erfarenhet från stora och små jobb och är mycket uppskattade av många kunder.

BRÖLLOP

Efter många års erfarenhet kan vi bröllop! Ett bröllop består av många delar i planeringen och vi tar alltid hand om tekniken och/eller underhållningen. En discjockey från oss är allround med bred musikrepertoar - riktiga Party dj's. Vill ni ha levande musik så kan vi ordna det. Vår tanke är att vi hjälper er hela vägen - när, var, hur, vad!

EVENT

Produktlansering, modevisning, konferens, sportevenemang, 5-kamp, Möhippor & Svensexor och mycket annat! Vi hjälper till med planering, projektering och teknik som ljud och ljus. Tekniken är ofta endast en del av ett event - därför erbjuder vi även party-tält, konfetti, färgad rök, högklassig catering, trubadurer och underhållning. Vi har återkommande kunder som värdesätter vår service - välkommen du också!

KARAOKE

Karaoke är alltid ett mycket uppskattat inslag på många olika typer av fester och evenemang. Prova till företagsevent, personalfest, födelsedag eller annan festlig tillställning. Vi har olika paket och nivåer beroende på era önskemål - allt från en enkel karaokemaskin till fullt påställ med karaokevärd, ljud och ljus. Kontakta oss för mer information och möjligheter!

© 2017 jb-Light Production. All rights reserved